Home Nemovitosti, reality Pozemky Koupě lesa.
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Koupě lesa.

Zahraničí
13. 1. 2017 - 08:20
Dohodou
Kupující

Popis

Hledám pro svého klienta lesní celek o minimální rozloze 1500 Ha a více. Upřednostňujeme větší ucelené plochy nejlépe o rozloze kolem 3 tisíc hektarů a větší.
Lokality našeho zájmu jsou, Čechy - majetky od 300 ha výše, Slovensko majetky od – 1.500 Ha výše, Rumunsko majetky od – 5.000 Ha výše.
Požadavkem a celkovou filozofií této investice je koupit takový lesní celek, aby se vyplatilo do majetku dlouhodobě investovat a dále ho rozvíjet. Upozorňuji, že nám nejde o přímou těžbu a prodej dřeva, ale o dlouhodobý investiční záměr spojený s vybudováním lesní správy s personálem a zázemím. Vedlejším požadavkem s výše uvedenými podmínkami by mělo být kvalitní myslivecké vyžití v dané oblasti.
Bližší specifikace lesa:
Les může byt jak jehličnatý tak listnatý - lesnicky obhospodařovaný lesní celek, kde se opravdu lesnicky hospodaří s veškerým zastoupením věkových tříd lesa. Majetek by měl být ve slušném stavu!!!!!!. Dostupnost a pohyb alespoň po větší části majetku by se měla dát uskutečnit terénním vozem. Nemáme zájem o nedostupné, nebo vysokohorské oblasti.
Upřednostňuji jednání přímo s majitelem, nebo s jeho pověřeným pracovníkem. Pro první jednání nepožaduji žádné detailní informace, postačí, když budu znát základní vlastnickou strukturu prodávaného majetku a budu si moci ověřit, s kým jednám. V první fázi je promne důležitá zběžná prohlídka majetku, ke které potřebuji tři základní věci. Mapu staženou z Googlu, kde bude červenou čarou vyznačena hranice majetku, tak aby se podle ní dalo laicky po majetku orientovat. Dále terénní automobil, se kterým by se dal majetek projet a člověka se základní znalostí o majetku, který by se mně po dobu prohlídky mohl věnovat.

Parametry

Povaha inzerátu
jiný druh inzerce
Druh pozemku
les
Plocha pozemku (m²)
15000000

Koupě lesa.

Zavřít Zavřít
Kupující
Aleš Mráz
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!