Home Nemovitosti, reality Ostatní reality Krátkodobé pronájmy nemovitostí Pronájem chaty k rekreaci u lesa, kousek od přehrady Lučina
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Pronájem chaty k rekreaci u lesa, kousek od přehrady Lučina

Jihomoravský kraj
25. 12. 2019 - 11:43
1 Kč
Prodávající

Popis

Ještě jste si nevybrali dovolenou? Pronajmu vám chatu na víkendové nebo týdenní prázdninové pobyty v krásném podhůří Bílých Karpat na Jižní Moravě, v samotném srdci Moravského Slovácka, proslulém tradiční pohostinností, folklórem, stále živými lidovými tradicemi a především dobrým vínem. Ubytování 2-6 osob, vlastní pozemek, parkoviště, jídelna, kuchyňka, WC+koupelna, obývací místnost, garáž k uložení kol. Vybavená je elektrickým sporákem, el. troubou, mikrovlnkou, varná konvice, satelit, televize.

Chata stojí nad přehradní nádrží Lučina, která je ideální k letní rekreaci a koupání. Dále je zde povoleno rybaření a v blízkosti je i rybník zvaný Kejda. V blízkosti chaty je autobusová zastávka.

Okolní nádherná příroda nabízí příjemný odpočinek, v létě koupání v přírodním koupališti s průzračnou vodou a skluzavkami, houbaření, cykloturistika. Pro milovníky romantických posezení jsou zde k dispozici stylové hospůdky. Region Strážnicko, kde se Lučina nachází, je známý hojným výskytem nejrůznějších léčivých bylin a také divokých orchidejí.

Týden-5000 + elektřina, víkend 2200 + elektřina. Další informace na poptávku.

Pronájem chaty k rekreaci u lesa, kousek od přehrady Lučina

Zavřít Zavřít
Prodávající
František Petrucha
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!