Home Nemovitosti, reality Ostatní reality Krátkodobé pronájmy nemovitostí Hájovna Hněvnice
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Hájovna Hněvnice

Plzeňský kraj
14. 6. 2017 - 20:55
8 998 Kč
Prodávající

Popis

Nabízíme krátkodobý pronájem dvou domků v zrekostruované původní hájovně na kraji obce Hněvnice. Hájovná se nachází 25km od Plzně. Do centra města Plzně trvá jízda cca 30 minut. Nejvíce oceníte blízkost vodní nádrže Hracholusky 15 minut cesty. Nabízené domky jsou součástí objektu tří oddělených budov. Parkování přímo u objektu.

V prvním domku (na fotografiích označeno A) je přízemí urečené jen pro technickou místnost. V horním patře se poté nachází menší kuchyňka (lednice, dřez, plotýnkový vařič, topinkovač, pračka a mikrovlná trouba), dvě ložnice (manželská postel, pohovka a TV) a koupelna (vana, umyvadlo a WC)

V druhém domku (na fotografiích označeno B) se v přízemí nachází společnská místnost se stolem až pro 8 osob, samostatná kuchyň (lednice,dřez,plynový sporák, topinkovač, pračka a mikrovlná trouba) a koupelnou (vana, umyvadlo a WC). V horním patře se pak nachází dvě ložnice (manželská postel a TV)

Objekt se nachází přímo u lesa. K dispozici je možnsost využít 1000m2 pozemek, uzavřený atlán s krbem, venkovní posezení, grill, rybník pro soukromné rybaření a ohniště. K dispozici je WIFI, pračka v každém domku a vytápění. Domácí mazlíčky dle domluvy. Nekuřácký dům.

Cena je stanovená za jeden domek 8998 Kč/týden (od 1.7. do 2.9.). Mimo uvedené období 7498 Kč/týden. Při kratším nebo delším nájmu cena dohodou (minimální doba nájmu jsou 3 dny).

Hájovna Hněvnice

Zavřít Zavřít
Prodávající
Halyna Votípková
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!