Home Nemovitosti, reality Komerční reality Prodej komerční vily 1200 m2, terasa, garáže,Praha 4-Krč

Prodej komerční vily 1200 m2, terasa, garáže,Praha 4-Krč

Praha
11. 3. 2021 - 14:16
92 000 000 Kč
Prodávající

Popis

Plocha 1200 m2 původní vily, 150 m od metra Budějovická v Praze 4-Krči, je mnohofunkčně využitelná pro komerci, luxusní bydlení i jako obytný dům. V roce 2007 dům dostavěn s rozšířením plochy na současné parametry. 5 podlaží domu, z toho jedno podzemní a jedno podkrovní spojuje dřevěné schodiště v boční částí domu, i dostavěné schodiště v prosklené galerii z vnitrobloku domu.

Každé podlaží s výměrou přes 220 m2, s vlastním přístupem, s vlastním příslušenstvím, v 2.NP je navíc koupelna se 4 sprchami. Ve 3. a 4. nadzemním podlaží se nachází mezonetový byt 5+1/2 balkony, 240 m2, se vchodem z prosklené galerie i z vnitřku domu. 3 samostatné vchody do domu využívané jako hlavní vstup, vstup pro personál a vstup do zcela samostatné patrové pracovny s kuchyňkou, příslušenstvím a terasou.

Vnitroblok domu o ploše 220 m2 je odpočinkovou zónou s venkovním krbem, plynovým venkovním ohřívačem, venkovní vířivkou, pro letní období instalováno automatické zavlažování. Vyhřívané garáže jako součást objektu pojmou 7 automobilů. Vyznavači ekologického bydlení budou obdivovat krásnou zahrádku 120 m2 na střeše garáží s keři, zavlažováním, lavičkami.

Plynové vytápění na ohřev vody a topení zabezpečené 3 kondenzačními kotli, 2 velkými zásobníky na optimalizaci teploty vytápění a na ohřev vody. Systém je připraven na instalaci slunečních baterií. Možnost odečtu elektřiny a plynu samostatně pro každé podlaží.

Objekt je kolaudován pro využití wellness služeb. Momentální členění plochy sádrokartonovými příčkami na malé místnosti, technická zabezpečení pro svoz prádla, velká pračka a sušička evokuje podobné využití, například na soukromou kliniku. V prostorách bývalého baru v suterénu vybudovaná mozaiková jednotka pro wellness procedury se saunou, sprchami, dávkovačem ledu, solnou jeskyní, krbem na dřevo a malým barem.

Lokalita rozšířeného centra Prahy bez rušné dopravy, blízkost metra, dostupnost transportu, vlastní garáže, kouzelná zahrádka na jejich střeše, vnitroblok s možností zastřešení, variabilita vertikálního a horizontálního propojení podlaží domu s jejich současným vlastním přístupem - hlavní charakteristiky této exkluzivní nabídky ji řadí k nejzajímavějším na současném pražském trhu.
Přijďte na prohlídku!

The area of 1200 m2 of the original villa, 150 m from the Budějovická metro station in Prague 4-Krč, is multifunctionally usable for commerce, luxury living and as a residential house. In 2007, the house was expanded to its current parameters. 5 floors of the house, of which one underground and one attic connects a wooden staircase in the side part of the house, as well as a staircase in a glass gallery from the courtyard of the house.

Each floor with an area of over 220 m2, with its own entrance, with its own accessories, on the 2nd floor there is also a bathroom with 4 showers. On the 3rd and 4th floors there is a duplex 5-room apartment with 2 balconies, 240 m2, with an entrance from the glass gallery and from inside the house. 3 separate entrances to the house used as the main entrance, entrance for staff and entrance to a completely separate study with kitchen, accessories and terrace.

The courtyard of the house with an area of 220 m2 is a rest area with an outdoor fireplace, gas outdoor heater, outdoor hot tub, automatic irrigation installed for the summer. Heated garages as part of the building for 7 cars. Fans of ecological living will admire the beautiful garden of 120 m2 on the roof of garages with shrubs, irrigation, benches.

Gas heating for water heating and heating provided by 3 condensing boilers, 2 large storage tanks for optimizing the heating temperature and for water heating. The system is ready for the installation of solar panels. Possibility of reading electricity and gas separately for each floor.

The building is approved for the use of wellness services. The current division of the area by plasterboard partitions into small rooms, technical security for laundry collection, a large washing machine and dryer evoke similar uses, for example, in a private clinic. In the basement built a mosaic unit for wellness treatments with sauna, showers, ice dispenser, salt cave, wood fireplace and a small bar.

Location of the extended center of Prague without busy traffic, proximity to the subway, own garages, magical garden on their roof, closed courtyard, variability of vertical and horizontal connection of the house - the main characteristics of this exclusive offer make it one of the most interesting on the current Prague market.
Come watching!

Parametry

Povaha inzerátu
prodej
Druh objektu
komerční budovy, objekty
Účel nemovitosti
ostatní komerční nemovitosti
Energetická třída (štítek)
D
Stav nemovitosti
velmi dobrý
Užitná plocha (m²)
1200

Základní údaje

Oblast inzerce
Praha
Druh inzerátu
soukromá inzerce
Číslo inzerátu
48090514594485952636
92 000 000 Kč
Prodávající

Prodej komerční vily 1200 m2, terasa, garáže,Praha 4-Krč

Zavřít Zavřít
Prodávající
RK Šarina,s.r.o.
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!