Home Nemovitosti, reality Komerční reality Pronájem kanceláří a možnost sídla firmy v Dubí u Teplic
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Pronájem kanceláří a možnost sídla firmy v Dubí u Teplic

Dubí
29. 4. 2021 - 23:14
70 Kč
Prodávající

Popis

Nově zrekonstruované prostory k pronájmu v budově bývalého zdravotního střediska Dubí - Pozorka (ulice Střední 169, Dubí).
Budova je na rušném místě, blízko křižovatky, vedle jídelny, naproti škole a nové centrále městské policie. Ve všech místnostech v budově jsou zabezpečovací prvky a v budově je recepce. Rozsáhle přízemní prostory jsou vhodné i pro bankovní či finanční instituce. K pronájmu jsou prostory jak pro kanceláře tak např. pro kosmetické služby, administrativu či jakékoliv další služby pro občany. Velikosti prostor jsou již od 10m2 !
-------------------------------
Pokud zakládáte novou společnost nebo pobočku zahraniční firmy, přesouváte sídlo existující společnosti nebo vám pronajímatel klasických kanceláří nepovolí zápis sídla je zde pro vás naše služba SÍDLO FIRMY. Díky zřízení sídla firmy u nás získáte pronájem adresy sídla s viditelně označeným názvem na našem objektu, doklad prokazující právní důvod pro užívání prostor (písemné prohlášení vlastníka nemovitosti k užívání) a zajistíme za vás přebírání písemností zasílaných na adresu společnosti a jejich následné přeposlání klasickou poštou či naskenování a zaslání emailem.

Parametry

Povaha inzerátu
pronájem
Druh objektu
komerční prostory, části budov
Účel nemovitosti
kanceláře, administrativní budovy a prostory
Stav nemovitosti
velmi dobrý
Užitná plocha (m²)
600

Pronájem kanceláří a možnost sídla firmy v Dubí u Teplic

Zavřít Zavřít
Prodávající
UvCH.cz
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!