Home Nemovitosti, reality Komerční reality Prodej pensionu s hospodou u jezera Katlov – v „ ráji rybářů“, 21 lůžek+ 3+kk správcovský byt,letní
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Prodej pensionu s hospodou u jezera Katlov – v „ ráji rybářů“, 21 lůžek+ 3+kk správcovský byt,letní

Červené Janovice
19. 4. 2021 - 06:30
9 490 000 Kč
Prodávající

Popis

Exkluzivně Vám nabízíme prodej penzionu Katlov s hospůdkou v malebné vesnici Červené Janovice v bezprostřední blízkosti jezera Katlov, pouhých 74 kilometrů do centra Prahy. Penzion má vytvořené své webové stránky a propagační stránku na facebooku, které jsou součástí prodeje. Objekt byl vybudován před 6 lety, k dispozici jsou veškeré -platné dokumenty k okamžitému provozu. Penzion disponuje vlastní funkční čističkou odpadních vod (cca pro 50 osob), solárními panely a vlastní studnou(vlastní vrt) s kapacitou dostačující pro 50 osob.. Celý objekt je podsklepen (sklep cca 40m2 není dokončený) a do budoucna je zde možné jeho využití formou vinného sklepa. Nyní se zde nachází čistička pro bazén. Penzion je rozdělen na přízemí, kde se nachází hospoda s kuchyní,bar se 6 stoly a rovněž správcovský byt 3+kk. Zbytek penzionu tvoří 8 pokojů (21 lůžek) s plným vybavením. Penzion je plně vybaven a připraven k okamžitému provozu. Zhruba 3 minuty pěší chůze se nachází jezero Katlov, které je rájem rybářů a několikrát ročně se zde konají rybářské akce pod patronací Jakuba Vágnera. Jakub Vágner zde působí již 3.rok, koupil zde rybárnu a díky němu se do Katlova stahuje lukrativní klientela.
Penzion je rozdělený na přízemí a dvě patra a skládá se celkem z 8 pokojů (21 lůžek). V prvním patře je 6 pokojů (3 z toho s lodžií),s krásným výhledem, 3 pokoje jsou dvou lůžkové(DBL) a 3 s možností přistýlky (TRP). Ve druhém patře jsou 2 pokoje. Všechny pokoje jsou plně vybaveny a mají vlastní koupelnu (sprcha, umyvadlo, záchod) a navíc má každý z pokojů vlastní mini ledničku a televizi (oboje instalované na začátku roku 2020). Na pozemku penzionu se nachází zapuštěný bazén s lehátky, dětské hřiště a letní terasa, kde se nabízí možnost příjemného posezení.
Přízemí je rozděleno na správcovský byt 3+kk, který má velikost cca 50 m2 a hospůdku s kuchyní, posezením a letní terasou. Hospůdka je plně vybavena (bar, pípa, stoly, židle, EETpokladna, ...) Kuchyň je také plně vybavená (2 lednice, sporák). Na letní terase je 2x gril, jeden je s plynovým přívodem a druhý je vestavěný (možnost grilování například selete).
Objekt je kromě tradiční rekreace, specializace na rybářský sport rovněž vhodný na oslavy narozenin, svatby a další akce. Díky ČOV a solárním panelům se i při plné obsazenosti náklady na služby pohybují okolo 5000Kč měsíčně. V okolí se nachází do 5 min chůze jezero, tenisový kurt a dětské hřiště. Penzion se nachází v tiché chatové oblasti.
Cena je 9 490 000Kč Prodává se společnost s.r.o. ,nezatížená dluhy(audit k dispozici).
Pro více informací mě neváhejte kontaktovat, mile ráda odpovím na Vaše dotazy a poskytnu detailní informace či prohlídku.
-----------------------------

Číslo zakázky: 004N052254
-----------------------------

Lokalita: Červené Janovice

Parametry

Povaha inzerátu
prodej
Účel nemovitosti
pensiony
Energetická třída (štítek)
B

Prodej pensionu s hospodou u jezera Katlov – v „ ráji rybářů“, 21 lůžek+ 3+kk správcovský byt,letní

Zavřít Zavřít
Prodávající
Daniel Hlas
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!