Home Nemovitosti, reality Komerční reality Prodej penzionu s lyžařským vlekem, okr. Brutnál
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Prodej penzionu s lyžařským vlekem, okr. Brutnál

Ludvíkov
15. 3. 2018 - 10:10
Dohodou
Prodávající

Popis

Naše realitní kancelář nabízí k prodeji penzion s restaurací, samostatně stojící rodinný dům a lyžařský vlek v Moravskoslezském kraji, okres Bruntál, obec Ludvíkov. Penzion má 10 pokojů s 30-ti lůžky, 5 pokojů má vlastní sociální zařízení, 5 pokojů má sociální zařízení vedle pokojů na chodbě Kapacita restaurace je 30 míst k sezení. Vytápění objektu je kombinovaným kotlem na tuhá paliva, voda bojler. 1 a 2. patro je zděné YTONG, poslední patro má dřevěnou konstrukci. K dispozici je společenská místnost s krbem, šatna, lyžárna.V areálu chaty je k dispozici velká travnatá plocha, dětské hřiště, ohniště. Vytížení penzionu je od ledna do března 100 %, v létě od července do září 70 % a na jaře a na podzim je vytížení 20 %.
K penzionu náleží 300 m dlouhý lyžařský vlek s kapacitou 600 osob za hodinu. K dispozici jsou 2 sněžná děla a rolba. U vleku je parkoviště.
Součástí prodeje je i samostatně stojící dům 3+1 s kompletním sociálním zázemím, ohřev vody bojler, topení ústřední, schody železná konstrukce, kanalizace žumpa (vývoz 3x ročně), garáž. K domu vede asfaltová příjezdová cesta,
-----------------------------
Poznámka k ceně:

-----------------------------
Číslo zakázky: 1246/2875
-----------------------------
Lokalita: Ludvíkov

Parametry

Povaha inzerátu
prodej
Účel nemovitosti
pensiony
Energetická třída (štítek)
G

Prodej penzionu s lyžařským vlekem, okr. Brutnál

Zavřít Zavřít
Prodávající
IGIVEX
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!