Home Nemovitosti, reality Rodinné domy, vily, chaty Prodej rodinného domu 5+kk s velkou zahradou
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Prodej rodinného domu 5+kk s velkou zahradou

Mladá Boleslav
1. 12. 2020 - 07:11
Dohodou
Prodávající

Popis

Nabízíme Vám ke koupi prostorný zajímavě řešený dům o velikosti 5+kk s garáží, o celkové užitné ploše cca 271 m2, nacházející se v příměstské části Mladé Boleslavi - Bradlec, navazující obec na Mladou Boleslav. Slunný a prostorný rodinný dům obklopen vzrostlými stromy a zelení se nachází na prostorném pozemku o velikosti 1721 m2. Pozemek se skládá se ze dvou stavebních parcel, tudíž ho lze rozdělit a je napojen na inženýrské sítě. Dům je v osobním vlastnictví, koupi lze financovat prostřednictvím hypotečního, či stavebního úvěru, s jehož vyřízením jsme připraveni Vám pomoci.
Dispoziční řešení domu: vstupní chodba, ze které se vchází do garáže a technické místnosti a dále do hlavního obytného prostoru, kde se nachází obývací pokoj s krbem a s kuchyňským koutem, z obývacího pokoje se vstupuje na terasu, která umožňuje příjemné posezení a grilování. V přízemí se nachází koupelna se sprchovým koutem, samostatné WC, šatna. V patře jsou 2 dětské pokoje, ze kterých se vstupuje na prostorný balkón s krásným výhledem na Bezděz. Dále se zde nachází ložnice a na ní navazující pracovna. Je zde prostorná koupelna s vanou, samostatná toaleta. Dům je vytápěn plynovým kondenzačním kotlem a v podlahách jsou umístěny fan-coily, které se ovládají pomocí ovladače umístěného na stěně v kuchyni.
Zahrada ohraničená vzrostlými stromy se vrostlou zelení je upravená a svou skladbou neklade příliš velké nároky na údržbu, je určena převážně pro odpočinek, relaxaci a grilování v klidném a ničím nerušeném prostředí. Dům je ve velmi dobrém a udržovaném stavu.
Z této příměstské části je velmi dobrá dostupnost na D10.
Z důvodu nedodání energetického štítku ze strany prodávajícího je nabídka dočasně označena dle energetické vyhlášky pod skupinu G.
-----------------------------

Číslo zakázky: N08771
-----------------------------

Lokalita: Mladá Boleslav

Parametry

Povaha inzerátu
prodej
Druh domu
rodinný dům, vila
Materiál stavby
cihla
Možnost parkování
nekryté parkovací stání
Energetická třída (štítek)
G
Podlahová plocha domu (m²)
271
Plocha parcely (m²)
1721
Počet podlaží
1

Prodej rodinného domu 5+kk s velkou zahradou

Zavřít Zavřít
Prodávající
KUZO Partners
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!