Home Nemovitosti, reality Rodinné domy, vily, chaty Udržovaný RD s garáží a krásnou zahradou v klidném místě v obci Obrataň
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Udržovaný RD s garáží a krásnou zahradou v klidném místě v obci Obrataň

Obrataň
6. 11. 2019 - 05:52
2 190 000 Kč
Prodávající

Popis

Okamžité bydlení v domku s krásnou zahradouExkluzivně nabízíme k prodeji rodinný dům s garáží a udržovanou zahradou na klidném místě v obci Obrataň na Pelhřimovsku. Jedná se o samostatně stojící jednopodlažní stavbu s bytem dispozice 3+1 o ploše 70 m2. Dům je v dobrém stavebně technickém stavu, průběžně udržovaný. V loňském roce osazen plynový turbo kotel Protherm. V předchozích letech výměna oken za plastová, nové vstupní dveře, odpady v plastu, dostavěna vstupní veranda. Z ulice nové oplocení včetně zdi a pilířů.
Vstup do bydlení zastřešenou verandou. Dále předsíň, kde je umístěna koupelna s vanou spojená s toaletou. Vlevo do kuchyně vybavené linkou a plynovým sporákem. Z kuchyně vstup do obývacího pokoje a dětského pokoje (nyní jídelna). Ložnice se samostatným vstupem. Pod bydlením menší chladný sklípek. Vytápění bydlení ÚT plynové, elektro 220/380V, napojeno na kanalizaci a vodovod (kvalitní voda z hloubkového zdroje za obcí).
Před domem pěkný dvorek zpevněný zámkovou dlažbou. Naproti domu samostatný přístavek garáže s dílnou a skladem. Kolem domu rozlehlá zatravněná zahrada s okrasnými stromy. V zahradě zděný přístavek na skladování nářadí. Pozemek oplocený, ohraničený vysokou stěnou, která zaručuje naprosté soukromí. Parkování možné před domem na vlastním pozemku. Příjemné místo pro bydlení nebo rekreaci mimo ruch velkého města. V místě základní občanská vybavenost, škola, školka, pošta, pár obchodů, restaurace a bistro s kavárnou. Jezdí bus i vlak, dobrá dostupnost do Pacova, Pelhřimova i Tábora. Krásná příroda v okolí, rybníky, hluboké lesy vyhledávané houbaři.
Pro více informací a prohlídku volejte makléře. Doporučujeme!
-----------------------------
Poznámka k ceně: včetně provize RK
-----------------------------
Lokalita: Obrataň

Parametry

Povaha inzerátu
prodej
Materiál stavby
cihla
Možnost parkování
nekryté parkovací stání
Energetická třída (štítek)
G
Podlahová plocha domu (m²)
945
Počet podlaží
1

Udržovaný RD s garáží a krásnou zahradou v klidném místě v obci Obrataň

Zavřít Zavřít
Prodávající
Alena Domanská
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!