Home Nemovitosti, reality Rodinné domy, vily, chaty Zděný RD 6+kk s garáží a zahradou na krásném místě, Hlinsko
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Zděný RD 6+kk s garáží a zahradou na krásném místě, Hlinsko

Hlinsko
13. 3. 2019 - 06:05
6 895 000 Kč
Prodávající

Popis

Bydlení i pro náročné v krásném RD s hotovou zahradou.Na základě výhradního zastoupení majitele nabízíme k prodeji samostatný rodinný dům dispozice 6+kk s garáží a pěknou zahradou v klidné lokalitě města Hlinsko.
Dům byl zkolaudován v r. 1998. Jedná se o dvoupodlažní zděnou stavbu z keramického zdiva, tvárnic Liapor 365 mm. Dům je zčásti podsklepen. Ve sklepě přípojka vody včetně vodoměru a zásuvky 220 a 380 V. Podlaha sklepu je betonová, stěny obloženy kamenem.
V 1.NP v úrovni terénu se nachází velká garáž pro jeden vůz s pracovním koutem. Garáž je průchozí přes šatnu do rodinného domu.
Při vstupu do domu se nacházíme v zádveří, ze kterého dále haly a do všech místností v přízemí domu. Tedy obývacího pokoje s krásnými kachlovými kamny uprostřed pokoje, kamna spolehlivě vytopí prostory v přízemí. Z obývacího pokoje je francouzským oknem vstup na terasu. Všechny pokoje jsou díky velkým oknům s izolačními dvojskly krásně světlé. Obývací pokoj je propojen s jídelnou a kuchyní. Kuchyň vybavená pěknou linkou se dvířky z masivního dřeva, vedle kuchyně samostatná spíž. V přízemí dále toaleta s umyvadlem a prostorem pro pračku i sušičku.
Do patra přístup po točitém schodišti se zajímavým ručně a na zakázku kovaným zábradlím. Schodiště je prosvětlené čtyřmi okny.
V patře se nachází čtyři pokoje. Ze dvou pokojů vstup na nadekrytý balkon s výhledem do přírody. V dalších dvou pokojích je po dvou střešních oknech. Ve všech pokojích dřevěné prvky, palubkové obklady a podlahy z prken. Koupelna je vybavena rohovou vanou a sprchovým koutem se skleněnými zástěnami, dále kout se dvěma umyvadly, WC a bidet. V koupelně je umístěn i plynový kotel a el.bojler.
V zadní části chodby domu je situován největší pokoj, nachází se nad garáží. Je to atypický prostor s otevřeným vysokým stropem. Pokoj je vhodný pro atelier nebo fitko.
Vytápění domu ÚT, automatické plynové, radiátory osazeny termostatickími hlavicemi. Obložky a dveře jsou v celém domě z masivu. Okna dřevo – masiv, izolační dvojskla. Na půdu vstup po kovovém stahovacím schodišti. Půda pochozí, zateplená minerální vatou. Na půdě el. rozvody se zásuvkou, světlem a wifi.
Krytina střechy betonová taška Bramac, okapy a svody z mědi. Komín Schiedel. Voda a kanalizace městská.
Kolem domu upravená okrasná zahrada se vzrostlými stromy a keři. Terasa přístupná z obývacího pokoje je s osvětlením, nadekrytá, na podlaze keramická dlažba. Vedle terasy zapuštěná nádrž na dešťovou vodu pro zavlažování zahrady. Mezi bránou a garáží dostatek parkovacího místa pro další dvě auta.
Příjezd k domu udržovanou dlážděnou ulicí. V sousedství obytná zástavba rodinných domů.
Ve městě veškerá infrastruktura a služby. Sídlí zde několik velkých firem (Tatra, ETA, Stavební firmy). Markety Billa, Penny, Lidl. Nedaleko domu se nachází vyhlášený zimní lyžařský sportovní areál SKI Hlinsko se zasněžovacím systémem. V okolí zajímavé turistické trasy, cyklotrasy, krásná příroda. Do Žďáru nad Sázavou 25 km.
Krásný dům pro okamžité bydlení. Pro více informací a prohlídku volejte makléře. Doporučujeme!


-----------------------------
Lokalita: Hlinsko, Anglická

Parametry

Povaha inzerátu
prodej
Materiál stavby
cihla
Možnost parkování
nekryté parkovací stání
Energetická třída (štítek)
D
Podlahová plocha domu (m²)
1308
Počet podlaží
3

Zděný RD 6+kk s garáží a zahradou na krásném místě, Hlinsko

Zavřít Zavřít
Prodávající
Alena Domanská
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!