Home Nemovitosti, reality Rodinné domy, vily, chaty RD Horní Olešnice, okr. Trutnov
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

RD Horní Olešnice, okr. Trutnov

Horní Olešnice
20. 2. 2019 - 16:22
300 000 Kč

Popis

NABÍZÍME MOŽNOST KOUPĚ NEMOVITOSTI: RD v obci Zlatá Olešnice, okr. Trutnov,
Cena nabídková: 300 000 Kč
Kontakt: Michaela Matušíková , makler@rkprecis.cz, tel. 734 491 796
ID: Mi - 96/2019

Nabízíme možnost koupě nemovitosti, a to rodinného domu se zahradou v obci Zlatá Olešnice, okres Trutnov, kraj Královéhradecký.
Jedná se o samostatně stojící zděný domek, částečně podsklepený. Zastavěná plocha a nádvoří má výměru 469 m2, zde stojí dům, který má zastavěnou plochu 195 m2.
Dispozice domu: 1.PP má 23,31 m2, 1. NP je o rozměru 194,69 m2, částečně využité podkroví o výměře 194,69 m2 a půdní prostor v sedlové střeše. Ostatní plocha je o výměře 375 m2 a zahrada je o výměře 316 m2. Pozemek je nepravidelného tvaru – stavební parcela s RD a pozemkovými parcelami tvoří jeden funkční celek, s mírnou svažitostí na JV, přístupný z obecní komunikace. Hlavní domovní vstup je z hlavní komunikace do chodby, vpravo chodbičkou přístup ke kuchyni s průchodem do pokoje na J stranu, další pokoj. V zadní části je koupelna s WC a bojlerem, výstup přes kryté dřevěné zádveří na pozemek a ke kolně. V severní části domu se nachází kuchyně s vestavěným WC a za ní s oknem k ulici ložnice. V severní části přízemí jsou prostory nezpřístupněné, s vchodem od komunikace. V podkroví přístupném po schodišti se nachází chodba, vestavěný pokoj bez dveří a půdní prostory. Dům je z r. 1910, zdivo z cihel bez izolace proti vodě, stropy klenbové a dřevěné trámové s rovným podhledem, krov dřevěný vaznicový sedlový, krytina z osinkocementových šablon, které jsou poškozeny a střechou místy zatéká a rovněž tak pronikají srážky chybějícím vikýřem. Klempířské konstrukce z pozinkovaného plechu s nátěrem jsou dožité. Fasáda vápenocementová v části poškozená vlhkostí a opadaná, také uvnitř domu jsou omítky poškozené vzlínající vlhkostí a patrně i unikající vodou z popraskaného potrubí. Okna dřevěná dvojitá, novější zdvojená, luxfery, vše dožité. Dveře v části náplňové původní, zčásti hladké, zčásti chybí. Podlahy jsou prkenné, lino, cementový potěr, dřevotříska, terasové. Vytápění pouze v jedné místnosti, kde jsou kamínka na tuhá paliva. Příslušenství domu tvoří zděná kolna, oplocení části pozemku, dřevěný přístřešek u zadního vchodu, přípojky IS , patrně septik.
V místě je možnost napojení na veřejné rozvody elektro a vodovodu, není možnost napojení na kanalizaci či plyn. Objekt se nachází v centrální části obce, pod kostelem, zastávka je vzdálena 50m. Zlatá Olešnice se nachází 8 km od Trutnova. V případě zájmu nás můžete kontaktovat, rádi vám podáme potřebné informace

Parametry

Povaha inzerátu
dražba
Druh domu
rodinný dům, vila
Dispozice
5+1
Materiál stavby
cihla
Umístění a okolí
klidná část obce
Možnost parkování
nekryté parkovací stání
Energetická třída (štítek)
A
Stav domu
dobrý
Poloha domu
samostatný
Podlahová plocha domu (m²)
469
Plocha parcely (m²)
195
Počet podlaží
2

Ostatní

Zpráva pro realitky

RD Horní Olešnice, okr. Trutnov

Zavřít Zavřít
Prodávající
Michaela Matušíková
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!