Home Nemovitosti, reality Rodinné domy, vily, chaty Prostorný rodinný dům 652m2, zahrada, parking, Praha - Kolovraty
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Prostorný rodinný dům 652m2, zahrada, parking, Praha - Kolovraty

Praha
13. 11. 2018 - 07:21
29 900 000 Kč

Popis

V současné situaci nabízíme běžné prohlídky s rouškou a rovněž zajišťujeme videoprohlídky v reálném čase přes WhatsApp, FaceTime, Messenger, Skype atd.

Slunný a prostorný rodinný dům situovaný do zeleně, obklopen vzrostlými stromy a zelení v příjemné rezidenční lokalitě Kolovraty se skvělou dopravní dostupností do centra. Dispozičně velkoryse řešený dům poskytuje útulnou zahradu s terasou s posezením a grilem.

Ve vstupním podlaží se nachází krásný stometrový obývací pokoj s krbem, s jídelnou a samostatnou kuchyní. Celodenní působivé osvětlení spodní části domu a příjemné pohledy do zeleně zahrady zajišťují francouzská okna po celém obvodě obývacího pokoje s přímými vstupy na terasu a do zahrady. Dále pokoj pro hosty, koupelna se sprchovým koutem, toaleta pro hosty zvlášť, úklidová místnost, vstupní hala se šatními skříněmi. V patře je umístěna hlavní ložnice se šatnou, en-suite koupelnou (vana, sprchový kout, sauna, WC, bidet, pisoár)orientovaná do klidné zahrady se vstupem na terasu s posezením a další 3 ložnice s vlastními koupelnami. Další výstup z chodby v prvním patře na terasu s výhledem do okolí plného zeleně. Ve druhém patře velká ložnice, samostatná koupelna, toaleta a společenská místnost, šatna a další úložné prostory. Půda.

Součástí kvalitního vybavení jsou velkoformátová okna s termoizolační a exteriérovými žaluziemi na dálkové ovládání. Vytápění plynovým kotlem Vaillant - podlahové vytápění v celém přízemí a v 1.patře v koupelnách, chodbách. Sanitra v koupelnách Villeroy Boch. Prostorový krb na dřevo. Podlahy z pravého italského mramoru a vyhřívaná velkoformátová dlažba v koupelnách. Benátský štuk na stěnách, designové schodiště do všech pater v domě. Kuchyňská linka ve světlém designu má vestavné spotřebiče ELEKTROLUX EREX (indukční varná deska, digestoř, trouba, myčka) a samostatně stojící americkou lednici. Zabezpečovací systém je napojen na PCO. Parkování ve dvojgaráži se vstupem do domu suchou nohou a na zpevněné ploše před garáží. Zahrada ohraničená vzrostlými stromy se vrostlou zelení a jezírkem je upravená a svou skladbou i velikostí neklade příliš velké nároky na údržbu, je tedy určena převážně pro odpočinek, relaxaci a grilování v klidném a ničím nerušeném prostředí.

Lokalita vyniká množstvím zeleně, pozemek v blízkosti krásného přírodní parku Prknovka s turistickými i cyklistickými stezkami. Pár minut chůze je vzdálena pošta, market, lékárna, školka, škola a další občanská vybavenost. Výborná dopravní dostupnost do centra je vlakové spojení do centra Prahy (pouze 23 minut na Hl. nádraží) i napojení na hlavní silniční a dálniční tahy. Téměř u domu je autobusová zastávka s rychlými spoji ke stanici metra linky C Háje (6 minut jízdy). Cesta autem na letiště trvá cca 10 minut.
Energetická náročnost budovy: G (nebyla sdělena vlastníkem nemovitosti)
ID nemovitosti HMA0483-0002.
-----------------------------
Poznámka k ceně:

-----------------------------
Číslo zakázky: HMA0483-0002
-----------------------------
Lokalita: Praha 10, V louce

Parametry

Povaha inzerátu
prodej
Materiál stavby
cihla
Možnost parkování
nekryté parkovací stání
Podlahová plocha domu (m²)
652
Plocha parcely (m²)
1000
Počet podlaží
3

Prostorný rodinný dům 652m2, zahrada, parking, Praha - Kolovraty

Zavřít Zavřít
Prodávající
FARAON reality, s.r.o.
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!