Home Nemovitosti, reality Rodinné domy, vily, chaty Luxusní rodinný dům v jedné z nejžádanějších pražských lokalit Prahy 4-Kunratice, na dosah rybníku Š
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Luxusní rodinný dům v jedné z nejžádanějších pražských lokalit Prahy 4-Kunratice, na dosah rybníku Š

Praha
1. 2. 2018 - 08:57
30 000 000 Kč

Popis

Luxusní rodinný dům v jedné z nejžádanějších pražských lokalit Prahy 4-Kunratice, na dosah rybníku Šeberák, splní nejnáročnější požadavky na vaše bydlení. Disponuje překrásnou vzrostlou zahradou, venkovním bazénem, garáží pro dva automobily.

Na stavbu byly použity ty nejkvalitnější materiály, velký důraz je kladen na každý detail, funkčnost i praktičnost bydlení. V celém domě je podlahové vytápění, okna mají venkovní hliníkové rolety, je zde centrální vysavač i příprava na klimatizaci, PC a TV rozvody v každém pokoji, bezpečnostní alarm, zahrada s automatickým zavlažováním. Dům nebyl dosud obýván, k dispozici je ihned.

V přízemí domu se nachází 2 ložnice, pracovna, moderní kuchyně se špičkovými spotřebiči, jídelna, obývací pokoj s krbem, koupelna s vanou i sprchou, wc a bidetem a další samostatné wc. Suterén je zařízený jako wellness a fitness, v kombinaci s technickým zázemím; je zde sauna, výřivka, sprchy, sociální zařízení. Dále kotelna s prádelnou a další místnost, kterou lze využít pro hobby nebo jako hostinský pokoj. Za zmínku stojí také samostatná trezorová místnost.

Kunratice paří mezi nejatraktivnější a nejvyhledávanější pražské lokality s výbornou dostupností k mezinárodním školám, obchodním i společenským centrům, s rychlou dopravní dostupností na jakékoli místo v Praze i směrem ven z Prahy. V okolí je veškerá občanská vybavenost i příležitost pro procházky a sport v přírodě. Výborná dostupnost autem i MHD. Energetická náročnost budovy B. ID nemovitosti MDO0072-0105.
-----------------------------
Poznámka k ceně: včetně právního servisu a provize RK
-----------------------------
Číslo zakázky: MDO0072-0105
-----------------------------
Lokalita: Praha 4, Úhlová

Parametry

Povaha inzerátu
prodej
Materiál stavby
cihla
Možnost parkování
nekryté parkovací stání
Podlahová plocha domu (m²)
450
Plocha parcely (m²)
1357
Počet podlaží
2

Luxusní rodinný dům v jedné z nejžádanějších pražských lokalit Prahy 4-Kunratice, na dosah rybníku Š

Zavřít Zavřít
Prodávající
FARAON reality, s.r.o.
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!