Home Nemovitosti, reality Rodinné domy, vily, chaty Prodej chalupy 3+kk s velkým dvorem a zahradou, Nový Poddvorov
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Prodej chalupy 3+kk s velkým dvorem a zahradou, Nový Poddvorov

Nový Poddvorov
3. 10. 2017 - 07:52
735 000 Kč
Prodávající

Popis

Ve výhradním zastoupení majitelky nabízíme prodej velmi dobře situované chalupy 3+kk s velkým průjezdem, dvorem a zahradou s ovocnými stromy v Novém Poddvorově. Zastavěná plocha a nádvoří je dle KN 429 m?, zahrada je o velikosti 858 m?, užitná plocha chalupy je 95 m?. Chalupa se nachází přímo v centru malebné vinařské obce. Před chalupou je zastávka autobusu, obecní úřad je od chalupy jen 25 metrů. Další občanská vybavenost je v okolních obcích. Dopravu DO a Z obce zajišťují linky IDS JMK. Dopravní dostupnost do Čejkovic a Dolních Bojanovic je 6 km, do Hodonína 14 km, do Břeclavi 28 km a do Brna je to 63 km.

Přízemní chalupa je postavena z pálených cihel a je napojená na elektřinu. Napojení na další sítě (plyn, obecní vodovod a kanalizaci) je možné. Vytápění chalupy zajišťovala kamna na tuhá paliva. Pro využívání chalupy k bydlení je nutné vybudování kuchyňského koutu se spotřebiči a koupelny s toaletou.

Chalupa je prakticky řešená, je k ní přístup zepředu i zezadu z obecní cesty a delší dobu byla využívána jako stolařská dílna. Přední stranou je orientovaná na jihovýchod, zadní na severozápad.

Za vstupem do chalupy je zádveří velikosti 2,01 m?, ze kterého se vchází do přední průchozí místnosti (dílny) velikosti 24,89 m?. Za touto místností se nachází další místnost 18,02 m?. Do obytné části chalupy se dá vejít také průjezdem o velikosti 30,56 m?, který vede z přední části chalupy na dvůr a to chodbou velikosti 5,94 m?. Ve dvoře za chalupou je nově vybudovaná zděná přístavba o velikosti 13,58 m?. Před vstupem do přístavby je zastřešené místo pro posezení o výměře 18,57 m?. Ve dvoře, na místě kde byly dříve chlévy a původní přístavky, jsou nyní očištěné pálené cihly připravené k použití. V zadní části dvora je pergola velká 17,46 m?.

Zahrada, která navazuje na dvůr, má výměru 858 m? a rostou zde ovocné stromy: 53x švestka, 6x meruňka, 6x josta, 2x hrušeň, 1 kiwi, 1 mirabelka, 1 třešeň a také 1 lískový keř, 1 červený rybíz a 4 hlavy vinné révy Irsai Oliver. Přístup k zahradě je i zezadu z obecní cesty.

Využijte tuto skvělou příležitost koupě chalupy s velkým dvorem, velkou zahradou s ovocnými stromy, v centru malebné vinařské obce, za skvělou cenu.

V chalupě není zapojeno žádné topidlo a z toho důvodu není nutné dokládat Průkaz energetické náročnosti budovy PENB.

Uvedená cena za nemovitost je včetně provize a všech prodejních náležitostí: právního servisu, finanční úschovy, vkladu do Katastru nemovitostí, přepisů energií a vypracování daňového přiznání k dani z nabytí nemovitých věcí.

! VOLNÉ IHNED !
-----------------------------
Poznámka k ceně: včetně provize, právního servisu, úschovy kupní ceny, vkladu do KN, přepisu energií a DP
-----------------------------
Číslo zakázky: 170805-001
-----------------------------
Lokalita: Nový Poddvorov

Parametry

Povaha inzerátu
prodej
Druh domu
chata, rekreační objekt

Prodej chalupy 3+kk s velkým dvorem a zahradou, Nový Poddvorov

Zavřít Zavřít
Prodávající
Prodej zahrady CZ
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!