Home Nemovitosti, reality Rodinné domy, vily, chaty Prodej chaty Chyňava - část obce Podkozí
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Prodej chaty Chyňava - část obce Podkozí

Chyňava
16. 4. 2021 - 07:33
650 000 Kč
Prodávající

Popis

Dumrealit.cz Vám zprostředkuje Udržovaná chata - srub (zastavěná plocha 16 m2 v osobním vlastnictví), umístěná v chatové osadě: Údolí Oddechu v obci Podkozí u Chyňavy.
Dispozice srubu: vstup do malé kuchyňky s kamny na tuhá paliva. Dále je zde prostorný obývací pokoj s rozkládací pohovkou. Z této místnosti je možný vstup do podkroví chaty, kde lze využít prostor pro spaní dalších osob nebo jako úložné prostory. Je tam i malé okno. Na zemi položeno PVC + koberce. U srubu je z obou stran přistavěná kůlna na nářadí a venkovní nábytek. Srub je na vlastním pozemku. Před srubem je betonové nádvoří. Elektřina je rozvedena po celé chatě (zásuvky + osvětlení). Voda je řešena donáškou z nedaleké studánky o kterou se stará osada. Parkování autem je možné na okraji lesa a přístup ke srubu je po lesní cestě.
Chata je ve velmi dobrém a udržovaném stavu.
Okolo chaty je klid a dostatečné soukromí. Podkozí je obklopeno lesy, chatovými osadami a poli. V obci Chyňava je obchod i příjemná restaurace. Autem z Prahy cca 30 minut. Pokud chcete mít přírodu každý víkend na dosah, tak vřele doporučuji. Pro více informací nebo prohlídku volejte realitního specialistu. Ev. číslo: 634053.
-----------------------------

Číslo zakázky: 634053
-----------------------------

Lokalita: Chyňava

Parametry

Povaha inzerátu
prodej
Druh domu
chata, rekreační objekt

Prodej chaty Chyňava - část obce Podkozí

Zavřít Zavřít
Prodávající
Dumrealit.cz
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!