Home Nemovitosti, reality Rodinné domy, vily, chaty Prodej rodinného domu 380m2
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Prodej rodinného domu 380m2

Nový Knín
15. 1. 2017 - 14:34
2 500 000 Kč
Prodávající

Popis

Nabízíme vám exkluzivně v rámci probíhajícího insolvenčního řízení prodej dvou funkčně propojených rodinných domů č.p.19 a č.p.280 v ulici Havlíčkova s příslušenstvím a pozemky v k.ú. a obci Nový Knín, okres Příbram vše zapsáno v listu vlastnictví č.308 pro k.ú.Nový Knín, okres Příbram

Jedná se o objekty 2 funkčně propojených rodinných domů, které jsou umístěny v mírném svahu. Do objektů rodinných domů se vstupuje z ulice Havlíčkova rodinným domem č.p.19. Jedná se o koncový řadový rodinný dům. Okolní zástavbu tvoří rodinné domy. Jedná se o objekty rodinných domů s příslušenstvím, které jsou užívány s různými úpravami přibližně od začátku 20. století. Zadní přístavba rodinného domu č.p.280 je užívána přibližně od roku 1990. K nemovitosti patří venkovní krb na dvorku, venkovní úpravy a pozemky. Objekt je napojen na elektrorozvod a obecní vodovod, kanalizace do žumpy. Pozemky jsou oploceny s porosty. Příjezd po zpevněné komunikaci. Objekt se nachází na st.p.č.224 o výměře 219 m2. Dále k objektům náleží p.č.1385/29 – zahrada o výměře 276 m2. Tyto pozemky tvoří jednotný funkční celek s objekty rodinných domů.

Rodinný dům č.p.19 a č.p.280

Funkčně propojené rodinné domy č.p.19 a č.p.280 s příslušenstvím v k.ú. a obci Nový Knín, okres Příbram obsahují obytné místnosti a nebytové prostory s příslušenstvím. Rodinné domy jsou zděné, mají přibližně obdélníkový půdorys, mají jedno nadzemní podlaží a podkroví.


Rodinný dům č.p.19 je částečně podsklepen. Dispozice objektu: 1.NP.: prodejna, nebytový prostor, chodba se vstupem na dvorek, koupelna, WC, samostatný vstup s chodbou se vstupem přímo na dvorek, z nebytového prostoru vstup dřevěným schodištěm do podkroví kde se nachází obytný pokoj s balkonem, dětský pokoj s částečně šikmým podhledem a se vstupem na půdu, 2 obytné pokoje. obývací pokoj, mezipatro s částí obývacího pokoje se šikmým dřevěným podhledem se střešními okny s krbem a vstupem na zahradu, odtud vstup schodištěm do 1.NP, kde se nachází chodba, koupelna a WC, spíž, kuchyň se vstupem na dvorek, obytný pokoj. Základy kamenné a betonové, obvodové nosné zdivo, stropy s rovným podhledem a šikmé sádrokartonové a dřevěné podhledy, střecha sedlová a pultová, krytina tašková, vlnitý eternit a částečně plechová, krov dřevěný, vnitřní a venkovní povrchy vápenné omítky, klempířské konstrukce z pozinkovaného plechu, schodiště betonové, betonové s keramickým obkladem a dřevěné, okna dřevěná dvojitá, zdvojená, dřevěná s izolačním dvojsklem a střešní, dveře dřevěné, dřevěné výkladce s izolačním dvojsklem, podlahy betonové, keramická dlažba, dřevěné, plovoucí, PVC, vnitřní obklady keramické, vytápění lokální na tuhá paliva, krbová kamna, krb, elektrické přímotopy, elektrické podlahové vytápění, rozvod vody studené a teplé, příprava TUV 2 el.bojlery, elektrická instalace 220,380 V, kuchyňská linka, sporák elektrický, umyvadla..

Parametry

Povaha inzerátu
prodej
Druh domu
rodinný dům, vila
Dispozice
jiné dispozice
Materiál stavby
cihla
Umístění a okolí
centrum obce
Vybavenost domu
nezařízeno
Stav domu
dobrý
Poloha domu
řadový
Podlahová plocha domu (m²)
219
Plocha parcely (m²)
276
Počet podlaží
2

Ostatní

Sklep apod.
Zpráva pro realitky

Prodej rodinného domu 380m2

Zavřít Zavřít
Prodávající
Lucie Knížková
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!