Home Nemovitosti, reality Rodinné domy, vily, chaty Rodinný dům s průjezdem, dvorem, zahradou s krásným výhledem
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Rodinný dům s průjezdem, dvorem, zahradou s krásným výhledem

Jihomoravský kraj
21. 8. 2018 - 20:30
3 860 000 Kč
Prodávající

Popis

Prodáme RD 4+KK (lze upravit na 4+1) 18 km západně od Brna (směrem D1), vhodný jak pro rodinu s dětmi, tak pro manžele bez dětí. Dům se nachází v klidné slepé ulici v těsné blízkosti lesa. Dopravní dostupnost BUS, auto. Parkování – přímo před domem v průjezdu, nebo i v garáži. Vybavenost obce – MŠ, ZŠ (1.-4.r.), obchod s potravinami i smíšeným zbožím, hospoda, sportovní hřiště.
Dům je cihlový, 1 podlažní, v dobrém technickém stavu (ihned k nastěhování). CP: 770 m2, z toho zastavěná 125m2, zahrada a dvůr 645 m2
Dům obdélníkového půdorysu, dvorní trakt situován do malebného zákoutí zcela odděleného od sousedních nemovitostí. Dům se zahradou skýtá dokonalé soukromí s krásným výhledem na obci i nádhernou okolní přírodu (les cca 150 m).
Do ulice nová pultová střecha s taškami, do dvora plochá střecha. Ve dvorní části částečné podsklepení domu. Vstup i vjezd do objektu průjezdem, ze kterého vstupujeme do chodby. Odtud samostatné vstupy do pokojů včetně kuchyně a sociálního zařízení. Orientace místností: do klidné ulice - 2 pokoje, koupelna s oknem a samostatné WC s oknem; do dvora - ložnice a jídelna v současnosti propojená s kuchyní. Na dvoře se nachází krásné posezení, krb s grilem, 3 sklípky (na kola, brambory apod.) a garáž se skladovacím prostorem. Podlahy v objektu: plovoucí, beton s kobercem, dlažba v sociálním zařízení a chodbě.
Vytápění: plynový kotel, ohřev vody plynovým ohřívačem
Inženýrské sítě: vodovod, vlastní studna, plyn, elektřina 230/380 V, splašková kanalizace do septiku, přípojka na již vybudovanou obecní kanalizaci se nachází u domu, probíhají jednání o jejím napojení do domu.
Prohlídky dle domluvy.
Cena: 3 860 000 Kč
Kontakt: 774 853 034, mila.mackova@seznam.cz

Parametry

Povaha inzerátu
prodej
Druh domu
rodinný dům, vila
Dispozice
4+kk
Materiál stavby
cihla
Umístění a okolí
klidná část obce
Možnost parkování
garáž
Energetická třída (štítek)
G
Vybavenost domu
částečně zařízeno
Stav domu
velmi dobrý
Poloha domu
řadový
Podlahová plocha domu (m²)
125
Plocha parcely (m²)
770
Počet podlaží
1

Ostatní

Sklep apod.

Rodinný dům s průjezdem, dvorem, zahradou s krásným výhledem

Zavřít Zavřít
Prodávající
Mila Macková
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!