Home Nemovitosti, reality Rodinné domy, vily, chaty Prodej rodinného domu 410 m2, pozemek 1 707 m2 v obci Bříza
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Prodej rodinného domu 410 m2, pozemek 1 707 m2 v obci Bříza

Středočeský kraj
19. 6. 2017 - 11:34
6 000 000 Kč
Prodávající

Popis

K prodeji malebná usedlost v tiché a krasné lokalitě s výhledem na horu Říp nedaleko Prahy. V minulostí usedlost patřila rodu Schwarzenbergů. Usedlost má uzavřený dvůr (absolutní soukromí) se vstupem ze dvou ulic. Na pozemku jsou: samotný dům, dům pro hosty, stodola, garáž, vinný sklipek.

V domě byla pečlivě udělaná rekonstrukce s důrazem na detaily a s láskou k domu. Byly použity kvalitní materiály (dřevo, dlažba). Originalní, vyrobené na zakázku dveře a okna. Zároveň byly použíty moderní technologie v domě - bezpečnostní systém, systém Intercom - vnitřní telefon v domě.

Dům má plochu 410 m2. Dispozice domu. V přízemí: malá vstupní hala, obývací pokoj, kuchyň, jídelna se vstupem na terasu. 1. patro: hala vybavena jako pracovna, ložnice se šatnou, sauna a prostorná koupelna s jacuzzi a se sprchou, se 2 umyvadly, WC a bide. Ve 2. patře je velký obývací pokoj s plně vybavenou kuchyňí, ložnice, samostatné WC a koupelna. Vytápění v domě rešeno přes plynový kotel, také v domě v každém patře je krb, celkém v domě jsou 3. Dům napojen na veškeré inženýrské sítě.

Dům pro hosty má plochu 150 m2. Dispozice domu. Přízemí: 2 pokoje, kuchyň, koupelna s WC. V současné době dům pro hosty ve stavu Shell & Core, zbyvá vybrat podlahovou krytinu a natěr zdí. Udělané všechny rozvody v domě. Velký suchý sklep pod celém domem. Velké podkroví vhodné pro vystavbu dalších pokojů.

Stodola má plochu 350m2. Stodola má novou střechu, nové rozvody elektřiny. Ze strany ulice jsou nová dřevěná vrata, ze strany nádvoří vrata jsou na dálkovém ovladaní. Stodola má různé možností využití. Stodola muže sloužit k ustájení koně nebo jako herna, tenisní hala, kulečník, společenský sál, velká garáž a tak dále.

Vedle stodoly je garáž pro jedno auto s automatickou bránou. Dům má zahrada se vzrostlými stromy: borovice, vrby, několik jabloní, třešní, kdouloně. Doporučuji prohlídku domu.

Parametry

Povaha inzerátu
prodej
Druh domu
rodinný dům, vila
Dispozice
5+2
Materiál stavby
cihla
Umístění a okolí
centrum obce
Možnost parkování
garáž
Vybavenost domu
částečně zařízeno
Stav domu
velmi dobrý
Poloha domu
samostatný
Podlahová plocha domu (m²)
410
Plocha parcely (m²)
1707
Počet podlaží
3

Ostatní

Sklep apod.

Prodej rodinného domu 410 m2, pozemek 1 707 m2 v obci Bříza

Zavřít Zavřít
Prodávající
Svetlana Philippenko
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!