Home Nemovitosti, reality Komerční reality Prodej bowlingové herny s barem v Soběslavi
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Prodej bowlingové herny s barem v Soběslavi

Soběslav
4. 1. 2017 - 13:01
3 190 000 Kč
Prodávající

Popis

V blízkosti sportovního areálu v Soběslavi nedaleko zimního stadionu a fotbalového hřiště Vám ke koupi nabízíme zavedenou bowlingovou hernu s barem s kapacitou do 50 míst k sezení uvnitř objektu a 16 osob na zahrádce bowlingové herny.

Herna disponuje bowlingovou dvoudráhou s veškerým potřebným zařízením k vlastní hře, prostorným barem s výčepem a přísálím a dalším sálem k sezení či k jiným společenským hrám (kulečník, stolní fotbálek, šipky). Objekt je dále vybaven toaletami pro muže a ženy, sociálním zázemím (toalety) pro personál, skladem též strojovnou vzduchotechniky a kanceláří. Stavba je řešena jako bezbariérová.

Objekt se v letech 2003-2005 dočkal rozsáhlé rekonstrukce. Celkově bylo změněno užívání budovy a charakter stavby na současnou bowlingovou hernou. V roce 2008 byl povolen zkušební provoz a poté v roce 2010 byl objekt zkolaudován s povolením využití bowlingové herny. Od této doby je herna plně v provozu.

Konstrukčně se jedná o nepodsklepenou budovu s plochou střechou. Nosné vertikální konstrukce jsou z části původní panelové tl. 300 mm a z části vystavěné z tvárnic systému Heluz SUPERTHERM tl. 440 mm. Stropní konstrukce jsou tvořeny panelovými stropními dílci s využitím válcovaných nosných profilů I 240 a dále nad přístavbou nosníky IE. V současné době je jako krytina využito živičného materiálu a plechu. Okenní konstrukce jsou plastové s izolačním dvojsklem. Vnitřní dveře jsou dýhované s obložkou. Vstupní dveře jsou řešeny jako dvoukřídlové s nadsvětlíkem. Podlahové konstrukce jsou z části tvořeny keramickou dlažbou a z části jsou řešeny jako betonové s cementovým potěrem s povrchem opatřeným textilním kobercem. V části sezení u bowlingových drah je v betonové podlaze použit topný kabel. V objektu je instalována vzduchotechnika s rekuperační jednotkou, která slouží jak k odvětrávání prostorů herny a taktéž k rekuperaci. Celkem je vzduchotechnika navržena na obměnu a ohřev vzduchu 200 m3/h. K vytápění je využit i topný kabel v části nové přístavby objektu. Stavba je připojena na kanalizační a vodovodní přípojku a nachází se na vlastním pozemku. Veškeré technologie jsou funkční. Problém však přetrvává s nedokonalou střešní krytinou, kde dochází v některých místech k průsaku srážkové vody do objektu a nový majitel bude muset počítat s investicí do střešní krytiny.

Za silnou stránku nemovitosti lze považovat další potenciál využití stavby. Stavbu lze využít i například jako centrum společenských her (kulečníky, šipky apod.), fitcentrum či k uspořádávání grilovacích akcí v letních dnech. Za silnou stránku lze taktéž považovat již stávající zákaznickou základnu. Pozitivně lze hodnotit i bezbariérový přístup a celkové zázemí a vybavení a zdařilé dispoziční uspořádání bowlingu.

V případě zájmů Vám pomůžeme zajistit financování. Těšíme se na Vaši návštěvu.

Parametry

Povaha inzerátu
prodej
Druh objektu
komerční budovy, objekty
Účel nemovitosti
restaurace, bary
Energetická třída (štítek)
G
Stav nemovitosti
dobrý
Užitná plocha (m²)
254

Zpráva pro realitky

Prodej bowlingové herny s barem v Soběslavi

Zavřít Zavřít
Prodávající
Ing. Tomáš PUSZTAI
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!