Home Nemovitosti, reality Zahraniční reality Reality v zahraničí Nesebar,Bulharsko
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Nesebar,Bulharsko

Zahraničí
17. 1. 2017 - 14:18
1 502 000 Kč
Prodávající

Popis

49 apartmánů, které se nachází hned vedle pláže a města Nessebru.
Speciální zimní ceny!
Úžasné jednopokojové apartmány s výhledem na moře.
Oblast byla budována v posledních 4 letech a dnes je uznávanou top rezideční oblastí díky své excelentní poloze, bezprostřední blízkosti pláže a klidu během noci. V okolí je již vybudováno mnoho restaurací a barů, všechny hotely a prázdninové komplexy jsou nově postavené a citlivě dotváří překrásné prostředí v celém okolí.
Poslední výstavba plánovaná k dokončení v této exkluzivní oblasti je jen 50 metrů vzdálená od nádherné pláže, 5 minut chůze od starobylého města Nessebaru a 15 minut chůze od centra Slunečního pobřeží.
Budovy budou mít šest podlaží a celá polovina z nich bude sloužit jako hotel, toto skutečnost zajišťuje vlastníků apartmánů jistotu návratnosti investice v podobě vysokých nájmů.
Většina z apartmánů bude mít velkolepý výhled na moře a historické dědictví - starobylý Nessebar. Místo obvykle nazývané nejvyhlášenější oblastí k nákupům s nákupními centry bude přebudováno v moderním stylu. Majitelé apartmánů budou mít možnost využívat vybavení hotelu, prádelnu a úklidovou službu.
Apartmány budou dokončeny ve 4-hvězdičkové kvalitě, s plně vybavenou koupelnou, vestavěnými kuchyňskými skříňkami a elektronickými spotřebiči jako dárek.
Rezervujte si apartmán ještě dnes a získejte výhody této investiční příležitosti!

Nesebar,Bulharsko

Zavřít Zavřít
Prodávající
Assen Karailiev
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!