Home Nemovitosti, reality Komerční reality Nebytové prost. 71 m2, Chrlice
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Nebytové prost. 71 m2, Chrlice

Brno
22. 7. 2020 - 07:01
3 161 111 Kč
Prodávající

Popis

Okres Brno-město, Chrlice. Investiční skupina e-Finance, a.s. nabízí k prodeji prodej nebytových prostor v Brně, které jsou v současnosti pronajaté na dobu určitou jednoho roku seriózním nájemcům. Nájem s nájemcem se může každý rok prodloužit nebo naopak ukončit.
K prodeji je nebytová jednotka s výlohou a vstupem z ulice č.22 a č.23 o celkové výměře 71 m2 a podíl na jednotce č.21, která slouží jako společné WC.
Nebytové prostory jsou po kompletní rekonstrukci a nacházejí se v atraktivní lokalitě v Brně na ulici Pěkná v kompletně zrekonstruovaném domě.
Parkovací stání před domem je možné zakoupit za cenu 110.000 Kč/stání. K nebytovému prostoru s výlohou je možnost koupit předzahrádku.
V nabídce je v současnosti devět nebytových prostor o celkové výměře 175,4 m2. Čtyři prostory jsou s výlohou a samostatným vstupem z ulice Pěkná, další samostatné prostory jsou přístupné z domu. V přízemí domu jsou ke společnému užívání všech nebytových prostor připravené i dva prostory s WC a umyvadlem přizpůsobené pro invalidy.
Prostory je možné využívat jako obchodní kanceláře, skladové prostory nebo drobná provozovna služeb.
Bytový dům prošel kompletní rekonstrukcí, včetně zateplení pláště budovy, výměny všech balkonů, oken i dveří, včetně výměny veškerých vnitřních rozvodů elektřiny, vody, odpadů a připojení k inženýrským sítím. V rámci této přestavby byly oba schodišťové prostory vybaveny novými osobními výtahy. Plynová kotelna, která je součástí domu je vybavena novou technologií zajišťující ústřední vytápění celého objektu.
Blízkost městské hromadné dopravy, včetně vlakového spojení a především nedaleké napojení komunikací sjezdem na dálnici D2 u obchodního centra Olympia, pak znamená rychlou dopravní dostupnost k velkému městskému okruhu i do centra Brna.
U naší společnosti je možné využít služeb odhadce a konzultace s poradcem zdarma, který Vám nezávazně poradí v oblasti hypotečních úvěrů, stavebních spoření, podnikatelských úvěrů a všech forem pojištění.
Průkaz energetické náročnosti: B
-----------------------------

Poznámka k ceně: neplatíte provizi
-----------------------------

Číslo zakázky: N18697
-----------------------------

Lokalita: Brno, Pěkná

Parametry

Povaha inzerátu
prodej
Účel nemovitosti
prodejny, obchodní prostory a objekty
Energetická třída (štítek)
B

Nebytové prost. 71 m2, Chrlice

Zavřít Zavřít
Prodávající
e-Finance, a.s
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!