Home Nemovitosti, reality Komerční reality Víceúčelová budova Zlaté Hory v Jeseníkách
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Víceúčelová budova Zlaté Hory v Jeseníkách

Zlaté Hory
19. 8. 2017 - 08:07
4 321 000 Kč
Prodávající

Popis

Předmětem nabídky je samostatně stojící přízemní dvoupodlažní víceúčelová budova půdorysného tvaru L, s půdním prostorem v sedlové střeše, o zastavěné ploše 576 m2 a o celkové užitné podlahové ploše 803,4 m2, napojená na kompletní stávající inženýrské sítě.
V předmětné budově vnikly, po provedení postupné celkové rozsáhlé rekonstrukce zahájené v roce 1994, čtyři na sobě nezávislé a v katastru nemovitostí vedené samostatné jednotky s níže uvedeným využitím a to :
Jednotka č. 440/1 – nebytový prostor Likérka.
Předmětná Likérka o užitné podlahové ploše 229 m2 umístěná v I. NP obsahuje: zádveří, dvě chodby, kancelář, 3 provozní místnosti, 1 zrací místnost, dvě šatny se sociálním zařízením pro personál, dva sklady, úklidovou komoru, plynovou kotelnu. Součástí Likérky je prostorná společenská místnost ( sál ) o rozměru 19,5 x 6 m s kapacitou pro 65 osob, s barem, kuchyňkou a skladovým zázemím, vše o celkové podlahové ploše 171 m2, umístěná ve 2. NP.
Jednotka č. 440/2 – nebytový prostor Opravna elektrických zařízení.
Vzniklý nebytový prostor o užitné podlahové ploše 124,7 m2, který se nachází v 1. NP, tvoří provozní místnost pro příjem a výdej zboží, provozní místnost pro montáž, předsíň a šatnu se sociálním zařízením.
Jednotka č. 440/3 – bytová jednotka
Bytovou jednotku tvoří byt 5+1 I. kategorie, o celkové ploše 198,7 m2, umístěný ve 2. NP a obsahuje schodiště, chodbu, šatnu, kotelnu, koupelnu, WC, pracovnu, kuchyň, jídelnu, obývací pokoj, dětský pokoj, ložnici a terasu.
Jednotka č. 440/4 – nebytový prostor Pneuservis.
Předmětný nebytový prostor o užitné podlahové ploše 80,5 m2, který se nachází v 1. NP tvoří vstupní kryté zádveří, místnost pro příjem zakázek, místnost pro kompresor a dílnu pneuservisu.
Předmětná budova je vhodná vzhledem ke svému umístění a dispozičnímu řešením pro víceúčelové využití, např. pro obchodní, malovýrobní, řemeslnou, turistickou, ubytovací, nebo i restaurační činnost. Budova je umístěná, spolu se svým příslušenstvím, v zadní části stávající proluky, využívané jako tržiště, v atraktivní části městské památkové zóny historického centra náměstí města Zlaté Hory, v rekreační oblasti Jeseníků, v prostředí vhodném pro léčení horních cest dýchacích, se stávající velmi dobrou občanskou vybaveností, a které má, díky zpřístupnění hornického podzemí a vzhledem k atraktivnímu okolí, mimo jiné ( Biskupská kupa, Hornický skanzen – Zlatorudné Mlýny, Naučné hornické stezky, zpřístupnění Poštovní štoly atd.) velmi dobou turistickou návštěvnost.
Přístup a příjezd je zajištěný ze stávající místní komunikace, el. energie 220/380, pitná voda je z městského vodovodu, městská kanalizace, plyn, vytápění plynové ústřední. V oploceném areálu budovy se nachází uzavřené parkoviště opatřené zámkovou dlažbou pro 8 osobních aut a kryté stání pro dvě osobní auta, to vše o výměře 521 m2 a dále zatravněná zahrada výměře 496 m2. Celková výměra všech pozemků, včetně pozemků pod stavbami činní 1.593 m2.

-----------------------------

Číslo zakázky: 87Z34
-----------------------------

Lokalita: Zlaté Hory, Kostelní

Parametry

Povaha inzerátu
prodej
Účel nemovitosti
prodejny, obchodní prostory a objekty
Energetická třída (štítek)
G

Víceúčelová budova Zlaté Hory v Jeseníkách

Zavřít Zavřít
Prodávající
Ladislav Job
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!