Home Nemovitosti, reality Komerční reality Prodejna masa a uzenin s bytem 4+1 – Zlaté Hory v Jeseníkách
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Prodejna masa a uzenin s bytem 4+1 – Zlaté Hory v Jeseníkách

Zlaté Hory
16. 7. 2017 - 06:05
2 500 000 Kč
Prodávající

Popis

Prodejna
Prodejna s technickým a skladovým zázemím o celkové výměře 136 m2, která je po kompletní rekonstrukci v roce 2010, vymezená jako nebytový prostor v přízemí cihlového obytného domu obsahuje, prodejnu masa a uzenin s úsekem rychlého občerstvení, dále přípravnu pro úsek masa, přípravnu na výrobu teplých pokrmů pro úsek rychlého občerstvení a přípravnu lahůdek pro úsek rychlého občerstvení, dále samostatnou prodejnu pečiva se skladem, šatnu s kancelářským koutem, WC a dvě úklidové komory. Přístup a příjezd je zajištěný z prostoru náměstí, el. energie 220/380, městská voda a kanalizace, plyn, vytápění plynové ústřední.
Obě jednotky jsou vymezeny v klasickém měšťanském třípodlažním domě, částečně podsklepeném s půdním prostorem v sedlové střeše.
Měšťanský dům, obsahující celkem dva byty a jednu prodejnu, je umístěný spolu se svým příslušenstvím v městské památkové zóně v historickém centru náměstí města Zlaté Hory v rekreační oblasti Jeseníků, v prostředí vhodném pro léčení horních cest dýchacích se stávající velmi dobrou občanskou vybaveností, a které má díky zpřístupnění hornického podzemí a vzhledem k atraktivnímu okolí mimo jiné ( Biskupská kupa, Hornický skanzen – Zlatorudné Mlýny, Naučné hornické stezky, atd.) velmi dobou turistickou návštěvnost.
Více informací o malebnosti, historie, památkách, přírodě a krásách zlatohorska najdete na stránce www.zlatehory.cz
Byt 4+1
Jedná se o standardní prostorný byt 4+1, I. kategorie, v osobním vlastnictví o celkové výměře 129 m2, situovaný na západní stranu s výhledem na okolní lesy a hory, vymezený jako bytová jednotka a je umístěný ve III. NP obytného cihlového domu. Byt obsahuje předsíň, kuchyň, koupelnu, WC, čtyři pokoje, lodžii a sklep umístěný v suterénu domu.

-----------------------------

Číslo zakázky: 87Z31
-----------------------------

Lokalita: Zlaté Hory, nám. Svobody

Parametry

Povaha inzerátu
prodej
Účel nemovitosti
prodejny, obchodní prostory a objekty
Energetická třída (štítek)
G

Prodejna masa a uzenin s bytem 4+1 – Zlaté Hory v Jeseníkách

Zavřít Zavřít
Prodávající
Ladislav Job
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!