Home Nemovitosti, reality Komerční reality Stylový prodejní stánek, bufet, dřevostavba
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Stylový prodejní stánek, bufet, dřevostavba

Štramberk
12. 7. 2015 - 15:53
Dohodou
Prodávající

Popis

Jedná se o použitý prodejní stánek rychlého občerstvení původně instalovaný na hradě Štramberk. Stánek je vhodný na sezónní prodej například na hrad, přehradu apod. Stánek byl pořízen jako nová stavba za cca 210 tisíc Kč.
Vnitřní prostor je 17 m2. Stánek je rozebraný, uskladněný a nachystaný k dopravě na určené místo, kde Vám ho odborná firma postaví. Doporučujeme firmu NOVOS, která ho stavěla i rozebírala a má vše popsáno a označeno. V případě, že máte zájem si stánek postavit sami, nebo prostřednictvím někoho jiného, kontaktujte nás předem pro více informací.
Cenu si domluvíme dohodou na telefonu v závislosti na ceně dopravy stánku, která bude stanovena dle počtu kilometrů na místo jeho umístění, rozsahu prací a úprav, která budete chtít od nás nebo si uděláte sami. U stánku je možné uplatnit odpočet DPH! Protože stánek není nový, v případě zájmu vám ho za dohodnutou cenu před stavbou ještě natřeme ochranným nátěrem a převezeme na místo, kde vám ho postavíme. Stánek je možné také upravit dle vaší potřeby - upravit rozměry, vybavení apod. Standardně je kompletně vybaven nábytkem pro provoz občerstvení a prodej suvenýrů. Předmětem prodeje není výčepní zařízení, lednice ani mrazák. Součástí prodeje jsou stoly a police zhotovené na míru, dřezy a baterie, rozvod elektro + osvětlení uvnitř stánku. Pro další info nás neváhejte kontaktovat na tel: +420777556021.

Parametry

Povaha inzerátu
prodej
Druh objektu
komerční budovy, objekty
Účel nemovitosti
prodejny, obchodní prostory a objekty
Stav nemovitosti
velmi dobrý
Užitná plocha (m²)
17

Zpráva pro realitky

Stylový prodejní stánek, bufet, dřevostavba

Zavřít Zavřít
Prodávající
Tomáš Harabiš
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!