Home Nemovitosti, reality Drobné a mobilní objekty Prodám mobilní domek po rekonstrukci 34 m2
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Prodám mobilní domek po rekonstrukci 34 m2

Středočeský kraj
26. 6. 2017 - 07:37
299 000 Kč
Prodávající

Popis

Prodám mobilhome o rozměrech 9,5x3,5m2 se zvýšenou výškou stropu 2,10 m, který prošel kompletní rekonstrukcí-celý vnitřek se vyboural, z původního domku zbyla jenom hliníková obvodová zeď s minerální vatou. Byla udělána nová podlaha, nová plastová okna, dveře, zdi z OSB desek, strop, rozvody vody, elektřiny a kanalizace, automatická peletková kamna, klimatizace, kuchyně z profilů na míru s elektrickým sporákem s velkou sklokeramickou varnou deskou a digestoří zn.Elektrolux. Zásadně se změnila dispozice na plnohodnotnou garsonku s prostornou koupelnou s vanou, dvěma samostatnými WC, velkou kuchyní a příjemným obývacím pokojem s výstupem na zahradu.Topení je peletkovými kamny, která jdou nastavit na automatické zapnutí a mají termostat, dále je možno zapnout přímotopy a v teplejších měsících lze dobře vytápět klimatizací Haier. Voda se ohřívá elektrickým boilerem 120 l, značka Dražice.
K maximálně komfortnímu celoročnímu využití zbývá zateplit , což majitel nyní nedělal, z důvodu lepšího převozu mobilhome.
Mobilhome lze postavit na pozemek i bez stavebního povolení. Nyní je využit jako přídavný prostor k rodinnému domu. Převoz domu a vystavění na pozemek pomůžeme zajistit. Dům se prodává bez pozemku, z důvodu exportu ne realitní servery jsou ale metry uvedeny.
Prohlídka je možná kdykoliv po domluvě.

Parametry

Povaha inzerátu
prodej
Druh nemovitosti
mobilní domy, mobilheimy
Stav nemovitosti
velmi dobrý

Prodám mobilní domek po rekonstrukci 34 m2

Zavřít Zavřít
Prodávající
Mykola Tolstoi
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!