Home Nemovitosti, reality Rodinné domy, vily, chaty Novostavba vily 5+kk, 236 m2, Praha 6-Veleslavín
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Novostavba vily 5+kk, 236 m2, Praha 6-Veleslavín

Praha
15. 4. 2016 - 16:33
16 900 000 Kč
Prodávající

Popis

Novostavba vily 5+kk, 236 m2, se nachází ve vilové čtvrti Prahy 6, v docházkové vzdálenosti od metra Veleslavín (10 minut).
Užitná plocha budovy je rozmístěná na 3 podlažích - 2 nadzemních a 1 podzemním.To je ze strany svažité zahrady celé prosklené, s velkým ateliérem s terasou. Stropy vysoké 3 m umocňují prostor v domě. V horním patře je výška do štítu 4 m. Součástí stavby je garáž a předzahrádka. Pozemek 239 m2, se zatravnatěnou zahrádkou 66 m2 před terasou domu.
V domě zabudován centrální vysavač, podlahové topení, kombinovaný plynový kotel, příprava pro alarm. Při stavbě bylo použito zdícího systému keramických broušených cihel HELUZ 440 mm.
V rámci kupní ceny si kupující sám vybere podlahy, dveře a zařizovací předměty v koupelnách, součástí kupní ceny je také kuchyňská linka.
Financování prostřednictvím hypotéky zajistíme.
V okolí vily najdete školu, školku, obchody, tenis, zdravotnická zařízení, včetně privátní kliniky Canadian Medical Care situované v nedalekém zámečku. Autobusový expres z metra Veleslavín na letiště.
Vila nabízí komfortní bydlení na dobré adrese, se spoustou zeleně a výhledem na Prahu. Nemovitost příhodná i pro podnikání, jako sídlo firmy.

Luxury five-room family house with a kitchenette and a spacious studio with a terrace in a quiet street Pod novým lesem. Total area of 236 sq.m. is distributed over 3 floors - 2 floors and one glass-walled underground floor located on a hillside. The bedrooms on the upper floor have high ceilings. The building includes a garage and a front garden. The house is located on the area of 239 sq.m. with 66 sq.m. of grass land.
The space in the house is enhanced by 3 meters reaching 4 meters. The house is built with a central vacuum system, underfloor heating, combined gas boiler, alarm-ready. Construction of the house is done with a walling system of ceramic bricks HELUZ 440 mm. Currently, the interior of the house can be adapted to individual specifications - the individual choice of flooring and doors, kitchenette, bathroom facilities - within the selling price.
Buying a home can be financed through a mortgage, which we can provide.
In the neighborhood you can find school,kindergarten, shops, medical facilities, including a private clinic Canadian Medical Care, located in the nearby chateau. The subway station Veleslavín and bus express to the airport is 10 minutes walk away. The family-house offers comfortable living at a good address, with lots of greenery and overlooking the city.
Very suitable as a company residence.

Parametry

Povaha inzerátu
prodej
Druh domu
rodinný dům, vila
Dispozice
5+kk
Materiál stavby
cihla
Umístění a okolí
klidná část obce
Možnost parkování
garáž
Energetická třída (štítek)
B
Stav domu
nově dostavěno
Poloha domu
samostatný
Podlahová plocha domu (m²)
236
Plocha parcely (m²)
239
Počet podlaží
3

Ostatní

Novostavba
Dvougenerační

Novostavba vily 5+kk, 236 m2, Praha 6-Veleslavín

Zavřít Zavřít
Prodávající
RK Šarina,s.r.o.
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!