Home Nemovitosti, reality Rodinné domy, vily, chaty Třebovice - okr.UO - prodej luxusního domu 7+1 s venkovním bazénem, dvougaráží a altánem
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Třebovice - okr.UO - prodej luxusního domu 7+1 s venkovním bazénem, dvougaráží a altánem

Třebovice
3. 5. 2018 - 07:21
5 700 000 Kč

Popis

Nabízíme ke koupi pro náročného klienta nadstandartní prostorný rodinný dům umístěný v obci Třebovice. Jedná se o patrovou podsklepenou nemovitost, ve které proběhla v roce 2014 celková rekonstrukce za 4.000.000,- Kč. Jednotlivá patra domu nabízejí komfortní zázemí pro rodinu i s více dětmi. Dům je dispozičně řešen jako 7+1, kde v suterénu domu jsou další využité prostory jako je kotelna s techn.zázemím, prostorná prádelna, posilovna, herna, místo pro kola a prostor pro uskladnění ovoce a zeleniny.
V 1.patře domu je vstupní chodba, veranda, kuchyň, jídelna, pracovna, obýv.pokoj a koupelna se samostatným WC.
V 2.patře domu jsou umístěny 2 ložnice , pracovna, 2 dětské pokoje, samostatné WC a koupelna, V obou patrech je možno využít slunné balkony. Nad celým tímto prostorem domu je půda, která by se v případě zájmu dala také využít pro vestavbu dalších pokojů. Dům je možno vytápět ústř.plynovým kotlem nebo krbem s výměníkem umístěným v obývacím pokoji. Vedle domu stojí větší dvougaráž s využitelným půdním prostorem s autom.ovládanými vraty. Za domem je vybudován zapuštěný bazén 7x4 m obložený mozaikovým obkladem. K venkovnímu posezení slouží zastřešená pergola s krbem a grilem. Prohlídky a sdělení více informací nabízíme pouze vážným zájemcům v kanceláři RK Litomyšl.
-----------------------------
Lokalita: Třebovice

Parametry

Povaha inzerátu
prodej
Materiál stavby
cihla
Možnost parkování
nekryté parkovací stání
Energetická třída (štítek)
G
Podlahová plocha domu (m²)
300
Počet podlaží
2

Třebovice - okr.UO - prodej luxusního domu 7+1 s venkovním bazénem, dvougaráží a altánem

Zavřít Zavřít
Prodávající
Invest Real Service s. r. o.
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!