Home Nemovitosti, reality Rodinné domy, vily, chaty ÚTULNÁ CHATA, CHODSKO, DOMAŽLICKO, PRONÁJEM!
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

ÚTULNÁ CHATA, CHODSKO, DOMAŽLICKO, PRONÁJEM!

Horní Kamenice
16. 6. 2018 - 10:47
6 900 Kč
Prodávající

Popis

Zděná, útulná chata v lůně chodské přírody, v nejklidnější části malebné vesničky Horní Kamenice v Plzeňském kraji, ve slepé ulici u lesa. Smog nebo zvuk aut zde nečekejte, maximálně Vás ráno probudí kohoutí kokrhání! Místo vhodné pro rodiny s dětmi a s pejskem, pro romantiku ve dvou i pro partu přátel. Možnost koupání, houbaření, cyklo i pěší turistiky. Přímo v obci hospoda, obchůdek, jedno z největších center paintball, tenisové kurty, hřiště, rodinné hospodářství s bio produkty. Autobusová zastávka, nedaleko i vlaková stanice. Výborná dostupnost, v blízkosti Domažlice (20 km), Plzeň (25 km), Německo (39 km), v sousedící obci Holýšov pošta, Lidl, Penny, kino aj., lze pořádat nejrůznější výlety: kousek se nachází např. zřícenina hradu Lacembok ze druhé poloviny 13. století, tvrz Puclice, vyhlídková věž Kvíčovice či Čermná, zámek Čečovice, bunkr Holýšov, kostel sv. Barbory atd.
Chata sestává ze dvou místností, dále samostatného WC s oknem a umývátkem s teplou vodou a koupelny se sprchovým koutem s teplou vodou. V přízemí obývací prostor s krbem, válenda, plně vybavený kuchyňský kout (nádobí, příbory apod.), mikrovlnka, větší lednice s mrazáčkem, multifunkční trouba s el. plotýnkami, set rychlovarné konvice, odšťavňovače a toustovače, k dispozici myčka. Nechybí masivní dřevěný stůl se židlemi a s lavicí, houpací křeslo, vše ve vkusném chalupářském stylu. Masivní schody opatřené bezpečnostní ohrádkou. V patře ložnice se třemi samostatnými postelemi, k tomu možnost nafukovací přistýlky. Televize, skříně, dva balkony s výhledem na lesy, houpací křeslo, set stolu a křesílek. K dispozici stolní hry. Vytápění krbem.
Prostorná terasa s pevnou pergolou, chránící proti dešti, dále s venkovním krbem a zahradním nábytkem včetně houpačky. K zapůjčení zdarma šipky, trampolína, badminton, rotoped, petanque (nabídka se může měnit). Zahrada je velká cca 450 m2, převážně zatravněná s okrasnými stromy. V přední části zahrady prostor na dvě auta. V případě zájmu pošlu podrobný ceník.

Parametry

Povaha inzerátu
pronájem
Druh domu
chata, rekreační objekt
Dispozice
2+kk
Materiál stavby
cihla
Umístění a okolí
klidná část obce
Možnost parkování
nekryté parkovací stání
Vybavenost domu
kompletně zařízeno
Stav domu
velmi dobrý
Poloha domu
samostatný
Podlahová plocha domu (m²)
90
Plocha parcely (m²)
450
Počet podlaží
2

Ostatní

Sklep apod.
Zpráva pro realitky

ÚTULNÁ CHATA, CHODSKO, DOMAŽLICKO, PRONÁJEM!

Zavřít Zavřít
Prodávající
Eva Nováková
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!